WordPress Ondersteuning

Waarom WordPress ondersteuning?

Voor elke website is goede beveiliging erg belangrijk. Wij hechten veel waarde aan stabiele en veilige websites. WordPress, plugins en thema’s worden regelmatig bijgewerkt. Deze updates bevatten functionele vernieuwingen en verbeteringen, maar ook beveiligingsupdates. Als je jouw site niet goed onderhoudt, loop je meer risico tot afsluiting van je website, straf van zoekmachines. Hierdoor loopt je site bezoekers mis, en dat kost geld. Wij houden jouw WordPress website daarom 24/7 in de gaten op zwakke wachtwoorden, lekke plugins en achterstallige updates.

Door gecontroleerde updates blijvend uit te voeren houden wij je gebruikersdata en bezoekersinformatie altijd veilig. We beschermen jouw site tegen inbraakpogingen, aanvallen en malware zo beveiligen we jouw website optimaal.

Naast het continue bijwerken van alle updates zorgen we voor een frequente backup van uw website. De plugins, teksten, afbeeldingen en documenten worden hierin opgenomen. Zodat wanneer er iets mis gaat op je site door wijzigingen, mislukte updates of bijvoorbeeld hackers, je altijd beschikt over een backup van je bestanden en database.

Zelf een WordPress website ontworpen?

Werkt je WordPress website niet meer of niet naar wens? Werkt je WordPress website plots niet meer na een aanpassing of update? Kan je niet meer inloggen? Wanneer je WordPress website online is, kun je deze niet gewoon online laten staat en ervan uitgaan dat het allemaal goed komt.

Het kan zo zijn dat je zelf geen aanpassingen voor je website hebt, maar de internetwereld verandert wel degelijk. Zo kan het voorkomen dat WordPress met updates komt voor je plugins en themes. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud aan je website te plegen. Dit onderhoud kun je door ons laten uitvoeren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je website up-to-date blijft.

Snellere WordPress website

Uw website moet snel en soepel lopen, dit draagt bij aan een betere gebruikerservaring en telt mee in het bepalen van de ranking in Google’s zoekresultaten. Voor een goede SEO is een snelle website echt noodzakelijk. We vinden de laadsnelheid belangrijk omdat we niet willen dat je bezoekers je website verlaten omdat hij te langzaam is.

Bij langzaam ladende websites zijn afbeeldingen vaak een stiekeme boosdoener. Het is daarom belangrijk op je afbeeldingen zo klein mogelijk te houden. Wij optimaliseren al jouw afbeeldingen automatisch op je website, zodat de bestandsgrootte en de laadtijd afneemt zonder zichtbaar kwaliteitsverlies.

WordPress plug-ins kunnen een behoorlijke impact hebben op de snelheid van jouw website. Zorg er dus voor dat je geen plugins gebruikt die je niet nodig hebt. Een voordeel van WordPress is dat het een Open-Source CMS is. Hierdoor zijn een grote hoeveelheid plugins beschikbaar, maar daardoor kun je door de bomen het bos niet meer zien. Als specialist weet Écht Online exact welke plugin toegepast moet worden om een bepaald probleem op te lossen.

Wat zijn de gevolgen van een gehackte website?

Het kan gebeuren dat je WordPress website gehackt wordt, ondanks al je voorzorgsmaatregelen. Je vooraf bewust zijn van de eventuele gevolgen kan je veel schade en kosten besparen. De kans is aanwezig dat je website offline wordt gehaald zodra deze gehackt is, hierdoor loop je verloren inkomsten op. Een goede en recente backup van je website kan hierbij veel tijd en geld schelen.

Het kan ook gevolgen hebben voor je SEO. Google wil mensen graag een goede internetbeleving geven. Daar hoort een veilige website bij. Een lagere positie in Google betekend dat je website minder gevonden zal worden en dus heb je minder kans op omzet via je website. Daarnaast kan het ook imagoschade opleveren, door het feit dat je website tijdelijk offline is en je klanten een onzeker gevoel kunnen krijgen over je betrouwbaarheid als organisatie.

Om deze gevolgen te voorkomen of als je voor jouw website hulp nodig hebt? Dan bij je bij Écht Online op het goede adres. Door onze jarenlange ervaring heeft WordPress kunnen wij zo goed als alle hacks, bugs en fouten oplossen.

Neem contact op

Heb je vragen over je website of online marketing? Wil je eens kijken hoe we jouw onderneming verder kunnen helpen? Neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek.