Haal je wel écht alles uit je website?

Wij bouwen doeltreffende Wordpress websites voor ondernemers die écht willen groeien. Daarbij zorgen we dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook klanten opleveren.

 • Meer dan 6 jaar ervaring
 • 100+ klanten geholpen
 • Klantwaardering van 9.2/10

Onze visie

Functioneel en doelgericht

Natuurlijk moet een website mooi zijn en er goed uit zien. Echter is het nog veel belangrijker dat een website doet wat 'ie moet doen. Jouw website moet helpen jouw bedrijfsdoelen te behalen. Daarom bouwen wij websites met een doel.

 • Volledig zelf te beheren

  Onze websites zijn volledig gebouwd op basis van Wordpress. Met Wordpress kun je eenvoudig zelf je website beheren en teksten en/of foto's aanpassen.

 • Gericht op conversie

  Het draait om het doel van de website. Meer aanvragen, meer reserveringen of een mooi presentatiemiddel. Wat je doel ook is, jouw website gaat je daarbij helpen.

 • Razendsnel

  Snelheid wordt steeds belangrijker voor bezoekers en Google. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd geoptimaliseerd is voor maximale performance.

 • Winnen in Google

  Wij zorgen dat je website geoptimaliseerd is om vindbaar te zijn in Google. Daarnaast regelen we Google Analytics, Search Console en Tag Manager voor je in.

 • Volledig mobiel geschikt

  Tegenwoordig is meer dan de helft van het internetverkeer al mobiel. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website goed geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.

 • Alles op 1 plek

  Wij bouwen websites, doen de online marketing en verzorgen onderhoud en hosting. Kortom, wij zijn jouw aanspreek-punt voor al jouw digitale vragen.

Reviews

Écht tevreden klanten

Wij helpen onze klanten met het laten groeien van hun onderneming. Wat zij er van vinden? Dat kunnen ze beter zelf vertellen.

Portfolio

Voorbeelden van websites

Functionaliteit staat voorop, maar dat wil niet zeggen dat een website niet mooi hoeft te zijn. Hieronder een aantal voorbeelden die daarvan getuigen.

Klaar voor een nieuwe website?

Plan een gratis adviesgesprek om te kijken hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien.

Plan een gratis adviesgesprek Geheel vrijblijvend · 60 minuten

Onze werkwijze

Dankzij onze ervaring met het bouwen van websites hebben we een vast proces ontwikkeld. Daardoor kunnen we makkelijk en snel jouw nieuwe website realiseren. Zo ben jij én weinig tijd kwijt én krijg je een website die perfect bij je past.

1

Vrijblijvend gesprek

Iedere goede website begint bij een goed plan en een goede strategie. Wie zijn mijn klanten en hoe gaan ze mij online vinden? Hoe zorg ik ervoor dat ze mijn producten en diensten af gaan nemen? Samen gaan we je bedrijf analyseren en kijken wat het doel van je website moet zijn.

2

Onderzoek & offerte

Op basis van het kennismakingsgesprek doen we een onderzoek naar je huidige positie, de potentie in vindbaarheid in Google en wat je concurrenten online doen. We stellen een plan op dat zal zorgen dat je meer klanten en omzet binnen gaat halen met je website.

3

Informatie, (ontwerp) & opzet

Vervolgens volgt de volgende stap: het verzamelen van alle benodigde informatie. Denk aan teksten, foto's, logo's etc... Bij een maatwerk traject gaan we eerst een design ontwikkelen dat we vervolgens zullen gebruiken bij de realisatie. Op basis van het plan en de aangeleverde informatie maken we een eerste opzet.

4

Feedback rondes

Na het aanleveren van de eerste opzet is het aan jou om feedback te geven. Is het design naar wens? Klopt de structuur en de layout van de website? Als alles naar wens is gaan we verder met het bouwen van de website. Uiteraard zijn meerdere correctierondes geen probleem.

5

Livegang van de website

Als alles naar wens is dan gaan we de website verhuizen naar de liveomgeving. Wij kunnen de hosting en het onderhoud van de website volledig voor onze rekening nemen zodat je altijd maar één aanspreekpunt hebt bij problemen.

Na de livegang

Een website is altijd in beweging

Top, je nieuwe website is live! Maar dan begint het pas. Je hebt immers bezoekers nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat je website goed onderhouden wordt.

Winnen in Google

SEO

Een website zonder bezoekers is als een auto zonder wielen. Wij zorgen dat jouw website goed scoort in zoekmachines zoals Google.

 • Bovenaan in Google
 • Elke maand gratis bezoekers
 • Duurzame online marketing
Altijd online

Hosting

Goede hosting zorgt ervoor dat jouw website altijd online is en optimaal presteert. Wij zorgen daarnaast voor optimale beveiliging.

 • Supersnelle SSD hosting
 • Dagelijkse backups
 • Onbeperkt aantal mailboxen
Volledig up-to-date

Onderhoud

Net zoals een auto heeft een website onderhoud nodig. Wij zorgen dat je website altijd up-to-date is en we houden 24/7 in oogje in het zeil.

 • Altijd up-to-date
 • 24/7 monitoring
 • Persoonlijke helpdesk

Klaar voor een nieuwe website?

Plan een gratis adviesgesprek om te kijken hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien.

Plan een gratis adviesgesprek Geheel vrijblijvend · 60 minuten

Veelgestelde vragen

Om het jou makkelijk te maken hebben we alle vragen die we vaak krijgen hier al beantwoord. Staat jouw vraag/antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

 • Wat is Wordpress?

  Wordpress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Met een Content Management Systeem kun je eenvoudig zelf je website aanpassen, zonder dat je moet kunnen programmeren.

 • Wat kost een nieuwe website?

  Dat is afhankelijk van een heleboel factoren. Daarom kunnen we op voorhand niet zeggen wat een website kost. Maar we gaan graag rond de tafel om te kijken wat we voor je kunnen doen.

 • Voor wat voor bedrijven werken jullie?

  Voor alle soorten bedrijven. Of je nu ZZP-er bent, of een bedrijf met 100 man personeel. We hebben ervaring met elk soort bedrijf en we helpen iedere onderneming om de volgende stap te zetten.

 • Ontwikkelen jullie ook huisstijlen?

  Dat doen we niet zelf, maar we werken samen met mensen die dat wel doen. Zij kunnen voor jou een volledige huisstijl ontwikkelen inclusief het ontwerpen van een nieuw logo.

 • Ik heb nog geen foto's...

  We hebben een uitgebreid netwerk met fotografen die we in kunnen schakelen voor jouw nieuwe website. Daarnaast is het ook nog mogelijk om stockfoto's aan te schaffen.

 • Wie schrijft de teksten?

  Dat is aan jou. Sommige klanten schrijven zelf hun teksten en andere klanten laten de teksten schrijven door een tekstschrijver. Wij helpen je graag bij het vinden van een goede tekstschrijver.

Klaar voor een nieuwe website?

Plan een gratis adviesgesprek om te kijken hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien.

Plan een gratis adviesgesprek Geheel vrijblijvend · 60 minuten