Je hebt een prachtige WordPress website en je kunt veel aanpassing zelf doen. Super! Echter zijn er af en toe vraagstukken waar je toch wat hulp bij zou willen gebruiken. Geen probleem natuurlijk. Als ondernemer ben je bezig met je bedrijf en heb je niet de hele dag de tijd om achter (technische) problemen aan te gaan. Daar komen wij om de hoek kijken. Doordat wij dag in – dag uit met WordPress bezig zijn, hebben we een hele bak kennis opgebouwd. Die zetten we graag in om jou snel met jouw problemen te helpen.

Help bij WordPress van WP experts

Wij zijn al jarenlang echte experts op het gebied van WordPress

Aanpassingen aan je WordPress website

Loop je al een tijdje tegen bepaalde zaken aan met je website? Die onprofessionele typefout toch een keer weg laten halen? Een aanpassing die je maanden geleden al wilde doen, maar er nooit van is gekomen? Wij zijn echte specialisten en kunnen je helpen bij iedere gewenste aanpassing aan jouw (WordPress) website. Wij hebben ervaring met vele templates en plugins waardoor we elke website – ook die van jou – naar wens aan kunnen passen. Je kunt altijd contact opnemen met ons zodat we eens een blik kunnen werpen op jouw vraagstuk. Vervolgens kunnen we rond de tafel of via de telefoon afstemmen hoe lang het project gaat duren.

Hulp nodig? Hiermee kunnen we je helpen

Onze diensten-palet is zeer uitgebreid en we kunnen je bij zo goed als elk WordPress vraagstuk hulp bieden. Hieronder een klein overzicht van onze mogelijkheden.

 • Aanpassen van code

  Naast kennis van WordPress zelf hebben we ook kennis van programmeren. We kunnen jouw website daarom op elke gewenste manier aanpassen.

 • Stijling aanpassen

  We kunnen de styling van jouw website naar wens aanpassen. Van onder andere lettertypes, formulieren, afbeeldingen, tabellen en kleurstellingen.

 • Nieuwe pagina(‘s)

  Wij maken nieuwe pagina’s aan, volledig in de huisstijl van jouw website. We maken salespagina’s, landingspagina’s, contentpagina’s en nog veel meer.

 • Aanpassen van menu’s

  Nieuwe menu items toevoegen? Oude verwijderen uit je hoofdmenu? Geen probleem, wij passen je menu volledig naar wens aan.

 • WordPress installeren

  WordPress installeren is geen gemakkelijke klus. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website volledig klaar staat zodat je snel aan de slag kan met je eigen website.

 • WordPress verhuizen

  Wil je jouw website verhuizen naar een andere hosting partij? Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en jij geen data kwijtraakt. Pssst… Wij kunnen ook je website hosten.

 • WordPress updates

  Wij updaten jouw website en plugins naar de nieuwste stabiele en veilige versie. Daardoor heb je minder kans op fouten en is het risico dat je gehacked wordt kleiner.

 • Snelheid optimalisatie

  We installeren de juiste tools om jouw WordPress website razendsnel te maken. Daardoor blijven bezoekers langer op je website en zul je beter scoren in Google.

 • WordPress beveiliging

  Standaard is WordPress niet optimaal beveiligd en zijn er enkele risico’s. We installeren de juiste software om jouw WordPress te beveiligen tegen hackers.

Onderhoudspakket

Verreweg de meeste vraagstukken die we van mensen krijgen hebben betrekking op updates van WordPress, thema’s en plugins. Vaak vinden mensen het eng om zelf de updates te doen omdat ze bang zijn dat hun website uit de lucht knalt. Natuurlijk is er de officiële handleiding, maar heel veel wijzer word je daar ook niet van.

Niet up-to-date? Dan loop je gevaar…

Vergeet niet dat die updates niet voor niets worden uitgebracht. Ze bieden vaak nieuwe mogelijkheden om je website nog mooier of sneller te maken. Dat is alleen al reden genoeg om de updates uit te voeren. De meeste updates zijn er echter om veiligheidslekken te dichten. Vaak raakt code verouderd en ontstaan er zogenaamde achterdeurtjes die door hackers gebruikt kunnen worden om jouw website ongevraagd binnen te komen. Updates zorgen ervoor dat 99% van die veiligheidslekken worden afgestopt. Het tijdig bijhouden en updaten van jouw WordPress website zorgt er dus voor dat jouw website beter werkt, meer functionaliteiten heeft, maar vooral ook dat deze een stuk veiliger wordt.

Hulp bij WordPress

Hulp bij WordPress onderhoud

Veel ondernemers hebben het veel te druk om met de technische zaken van hun website aan de slag te gaan. Ze zijn liever bezig met hun bedrijf en klanten. Logisch natuurlijk! Daarnaast vereist dat onderhoud best wel wat technische kennis. Om het voor die ondernemers makkelijk te maken hebben wij enkele WordPress onderhoud pakketten gemaakt. Voor een klein bedrag per maand – al vanaf €18,95 – zorgen we voor het volledige onderhoud van jouw WordPress website.

Inbegrepen in het abonnement

Onder andere de volgende zaken zijn inbegrepen bij het abonnement:

 • Updates van WordPress, plugins en template(s).
 • Dagelijkse backups van jouw website.
 • Snelheidsoptimalisatie: we
 • Uptime monitoring: we kijken elke minuut of jouw website nog in de lucht is.
 • Link monitoring: we checken alle links op je website en kijken of ze nog goed werken.
 • Performance monitoring: we houden de snelheid van jouw website goed in de gaten.
 • Veiligheidsmonitoring: we checken continu op veiligheidsrisico’s binnen je website.

Wat extra help bij Wordpress nodig?

We kunnen je direct helpen met je vraagstukken. Heb je liever elke maand iemand die met je meekijkt? Bekijk dan eens onze onderhoudspakketten waarbij we 24/7 jouw website in de gaten houden.